fbpx В София стартира лятното издание на Webit | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

В София стартира лятното издание на Webit

На 28 юни стартира най-големият форум за иновативни технологии - Webit с 3 паралелни сцени, над 2000 хиляди посетители от 50+ държави и топ инвеститори.

Основните теми, които ще се обсъждат на форума са изкуствен интелект, инвестиционни стратегии, промени, с които се сблъскваме и как да се адаптираме.

Сред ключовите лектори на събитието са професионалисти и представители на водещи компании като SAP,  McKinsey Health Institute, Coursera,  Unilever, System1 Group PLC, FaZe Clan и много други.

Подробната програма на Webit  "AI Future to Share" може да бъде открита на уебсайта на Webit (https://www.webit.org/2023/impact/agenda.php).

Успоредно с Webit ще се провежда и Инвестиционния Форум InvestX, на който присъстват  инвеститори от Blackrock, Eвропейската Инвестиционна Банка и Европейски Инвестиционен Фонд, Mercer, Adams Street Partners, Citi Ventures, J.P Morgan и много други, които може да видите тук: https://investx.webit.org/index.php#attendees

Това е първият по рода си Инвестиционен форум в страната и цели да даде възможност на страната ни да покаже своя потенциал и да привлече вниманието на световните лидери в инвестиционната сфера.