fbpx Вече има излъчен победител от кампанията за етажна собственост | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вече има излъчен победител от кампанията за етажна собственост

Вече има излъчен победител от кампанията за етажна собственост

Приключи националната кампания на НАДРБ „Да направим нещо заедно със съседите си”. Победителят в кампанията е етажна собственост от град Кюстендил с домоуправител Аделина Таскова-Стоянова.
До края на май 89 етажни собствености изпратиха необходимите документи за участие в кампанията, от които 34 са от София и 55 - от страната. Потребителят от град Кюстендил беше избран от експертното жури на НАДРБ. Етажната собственост е в процентно съотношение с най-висока регистрация в Асоциацията (има представители от всички апартаменти в етажната собственост, регистрирани като членове на Асоциацията), което натежа при избора й за победител в националната кампания.
Награда е поставяне на нова входна вратa, смяна на пощенски кутии и контролиран достъп във входа, чрез електронни карти.
На 13.04.2011г. Национална асоциация на домоуправителите в Република България постави началото на първата за страната кампания сред етажните собствености на тема „Да направим нещо заедно със съседите си”. Поради големия интерес от страна на гражданите, срокът за подаване на необходими документи за участие в кампанията беше удължен до 31.05.2011г.