fbpx Vilner отбеляза 20 години в 20 творби | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Vilner отбеляза 20 години в 20 творби

Българското ателие за персонализация на автомобили отпразнува 20-годишен юбилей с изложба на дизайнерски проекти в столичната галерия 2.0 от 4 до 9 ноември 2016 г.

Изложбата Vilner: 20 години в 20 творби, е съставена от дигитални изображения, разкриващи визуалните идеи преди те да бъдат изпълнени. Техни автори са Денислав Василев, Милен Иванов, Юлиан Дочев, но това което ги обединява е характерният стил на Vilner.

“Известни сме с дръзките си дизайнерски решения и смелата комбинация на цветове, материи и форми без да прекрачваме границата на добрия вкус. Погледът върху тези проекти дава отговор на въпроса „Как започва всичко?“ и този отгвор е съкровен за нас. По тази причина ги превърнахме в основен фокус на нашия юбилей, коментира още Атанас Вилнер, собственик и основател на едноименното студио. .

Изложбата по повод 20-годишния юбилей на студиото е вероятно първата в България, посветена на автомобилното изкуство. Чрез нея Vilner представя собствения си отпечатък върху автомобилната култура не само в България, но и на света. Дори и в Китай, където ателието има собствено студио.

Известни като „ръкостискането на Vilner“, автомобилните волани са ключова част от дизайнерския почерк на ателието. В пространството на столичната галерия 2.0 ще бъдат изложени 4 от ергономичните разработки на Вилнер. Така, гостите на изложбата ще имат възможност да станат свидетели на трансформацията на един идеен проект в реалност.