fbpx Връчиха наградите "Икар" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Връчиха наградите "Икар"

Връчиха наградите "Икар"

За петнадесета поредна година Мото-Пфое осигури приза за изключителен творчески принос към българския театър на ежегодните награди ИКАР. Отличието спечели Никола Анастасов, а наградата му бе връчена от управителя на Мото-Пфое, Атанас Фурнаджиев, по време на тържествена церемония в Народен театър „Иван Вазов” на 27 март – международния ден на театъра.

„Уважаеми г-н Анастасов, с огромно удоволствие изпълнявам задачата, с която ме натовариха 500 Ваши искрени почитатели – екипа на Мото-Пфое! С радост Ви поднасям от свое и тяхно име нашите сърдечни поздрави, симпатии и благопожелания. И най-важното – нашата благодарност за всички неповторими образи от театъра и екрана, които ни подарихте! Бъдете жив и здрав, играйте и продължавайте да радвате публиката“, пожела развълнуван Атанас Фурнаджиев при връчването на статуетката.

До момента носители на наградата за цялостен принос са Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов, театралното семейство Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев и Стефан Мавродиев.

Като израз на доброто партньорство между Мото-Пфое и Съюза на артистите в България, тази година автомобилната компания осигури още една от наградите ИКАР. Призът за чест и достойнство бе връчен с голямо удоволствие от Атанас Фурнаджиев на актьора и дългогодишен председател на Съюза на артистите в България Стефан Илиев.

„Кой получава наградата за чест и достойнство определя Съюза на артистите в България. Честта да Ви я връча обаче се пада на мен! Вие сте достойният виновник за това вече 15 години Мото-Пфое да е партньор на Съюза на артистите в България и да осигурява наградата ИКАР за цялостен принос. Благодаря Ви, че през 2000-та година ни потърсихте и ни направихте съпричастни към каузата, наречена български театър“, заяви Фурнаджиев. „Бъдете жив и здрав, с чест и достойнство продължавайте да напътствате и помагате на по-младите си колеги!“

За петнадесети пореден път Мото-Пфое осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията в Народния театър. Тази година родният театрален елит беше докаран до червения килим с ослепителния Ford Mondeo. Флагманът на марката блести с поразителен дизайн, ултра модерни технологии, присъщи на по-високия клас автомобили, както и впечатляващи комфорт и качество. С разнообразната си гама двигатели – бензинови и дизелови, а за първи път и с хибридна версия, новото Mondeo покрива широк диапазон от динамични характеристики. За първи път флагманът на Ford ще се предлага и с версия 4х4, която дава повече увереност и спокойствие при неравни терени. С динамичните си LED светлини, които осигуряват близка до дневната светлина и автоматично превключват между 8 различни режима в зависимост от условията, скоростта на движение и пътя, дори и нощните пътувания вече са удоволствие.