fbpx Връчиxа наградите на конкурса PR Приз | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Връчиxа наградите на конкурса PR Приз

етикети

54 проекта в 12 категории се надпреварваха за призове в тринадесетото издание на най-представителния конкурс в сферата на комуникациите у нас – PR Приз.
Най-успешните комуникационни проекти бяха отличени от осемчленното жури от български и чуждестранни експерти: Роналд Минчеф, Президент на Edelman Бразилия; проф. Ричард Лавничак, Ръководител катедра Връзки с обществеността в Икономически университет – Познан; д-р Александър Христов, Председател на БДВО; Марина Ханджиева, Директор на Perceptica; Мария Шишкова, Председател на УС на БФБЛ; Стефан Серезлиев, Председател на БААК; Анна Кошничарова, PR & Citizenship мениджър на Майкрософт България и Веселина Кавръкова, Програмен ръководител във WWF.

И тази година БДВО бе домакин на единствения по рода си у нас PR фестивал. Посветен на актуалната тема „Политика чрез комуникации“, фестивалът събра редица PR експерти, представители на бизнеса, медийния и политически елит в България, както и някои от най-добрите специалисти в областта на политическите комуникации. Специален гост на фестивала бе Ронал Минчеф, Президент на Edelman Бразилия, чиято лекция, посветена на темата Доверието – основа за успешна навигация през рискове и кризи бе изключително интересна за родните PR експерти.

В рамките на Седми PR Фестивал за втора поредна година се проведе и реалити форматът Mtel PR Challenge Contest за студенти. Състезанието отличи студента, справил се най-добре с поставената задача от мобилния оператор, а победител е Евелина Николова, студент в УНСС.