fbpx Възможности за участия на изложения в Дубай | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Възможности за участия на изложения в Дубай

Възможности за участия на изложения в Дубай

От 25 до 28 февруари 2013 г., в Дубай се провежда изложението Gulfood – най-голямото изложение в света за хранително-вкусовата промишленост. На изложението се представят над 4200 изложители от целия разнообразен сектор с храни, напитки, суровини и хранителни добавки, услуги в хранителната индустрия и ресторантьорството, обработване и пакетиране на храни. Основано преди повече от 25 години, Gulfood има доказана репутация като платформа за бизнес-контакти, обмен на знания, опит и нови технологии.

От 26 до 28 март 2013 г. в Дубай ще се проведе изложението „AGRA Middle East Exhibition” – най-голямото и единствено по рода си селскостопанско изложение в Средния Изток. Изложението е разделено на 5 специализирани изложби: „Селскостопански бизнес”; „Животновъдство”; „Рибарство и аквакултури”; „Градинарство и овощарство”; „Машини и консумативи”.

От 8 до 10 април 2013 г. отново в Дубай ще се проведе изложение за дървообработваща и дървопреработвателна промишленост „International Wood and Wood Machinery Show”. Събитието се е превърнало в платформа за иновации и съвременни технологии и демонстрира напредъка в дървообработващия сектор в региона.

Заявки за участие в изложенията представителите на земеделските производители и преработватели на суровини и техните организации могат да отправят през сайтовете на изложенията:
www.gulfood.com
www.agramiddleeast.com
www.dubaiwoodshow.com

Facebook коментари