fbpx Започна десетото юбилейно игрално изложение BEGE Expo | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Започна десетото юбилейно игрално изложение BEGE Expo

Започна десетото юбилейно игрално изложение BEGE Expo

 

Десетото юбилейно издание на най-голямото изложение на игралната индустрия в Източна Европа - BEGE Expo, отвори врати в Интер Експо Център и беше открито от председателя на Държавната комисия по хазарт Огнемир Митев, председателя УС на Българската Търговска Асоциация на Производителите и Организаторите от Игралната Индустрия  - БТАПОИИ Ангел Ирибозов. Компания им правеше роботът Санбот, който прикова вниманието със закачлива приветствена реч на английски език и помогна с прерязването на лентата.

Навръх юбилея, изложението BEGE Expo предизвика рекорден интерес. Над 4000 представители на индустрията от над 20 държави и посетители ще станат свидетели на последните технологични новости, които предлагат производители и доставчици на игрално оборудване. Изложителите са над 80 компании от 20 държави. Сред изложителите са Евро Геймс Технолоджи (EGT), Казино Технологии, Новоматик.

Неслучайно мотото на изложението е “България – технологичен център на Балканите”, с което се поставя акцент върху значението на игралната индустрия като инициатор в развитието на технологиите и прилагаща всички иновации се в IT сектора. Тази година специално внимание е обърнато на стартиращите компании от технологичния сектор, които ще покажат най-новите си проекти в Стартъп зоната пред публика. Жури от индустрията, предприемачеството, медиите и неправителствения сектор ще оценят участниците и ще изберат победителя. В “Зоната за иновации” са представени най-новите тенденции и насоките за развитие в индустрията като игрални машини, които съчетават традиционна игра и онлайн игра на допълнителен монитор. Към младите и студентите е ориентиран Кариерният център.

Съпътстващите събития към изложението са изложбата „В света на българските откриватели и изобретатели“, която е организирана със съдействието на Национален политехнически музей и представя информация за някои от най-великите научни постижения на човечеството, които са дело на българи. А почитателите на красотата ще се насладят на конкурса Miss Gaming BEGE 2017, организиран съвместно с агенция Интерсаунд.

Facebook коментари