fbpx Започва нов детски конкурс „Защо България?“ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Започва нов детски конкурс „Защо България?“

етикети

BTL Industries, лидер в производството на електронна медицинска апаратура, стартира специален конкурс за млади таланти „Защо България?“. Проектът е по повод 25-годишнината на компанията у нас и ще отличи най-изявените деца в сферите музика, визуални изкуства и литература. В конкурса могат да участват деца от цяла България на възраст от 4 до 18 години, като изпратят своите творби на тема „Защо България?“ до 1 септември 2023 г. на имейл whybg@btl.bg или чрез куриер на адрес гр. Пловдив, бул. „Пещерско шосе“ 30.

Конкурсът цели да създаде платформа за развитие на талантливи български деца, да поощри техния потенциал и да ги възпитава на любов и гордост към родината и нейните традиции.

BTL Industries организира конкурса „Защо България?“, за да покаже безкрайните възможности за развитие в страната, както и да мотивира младото поколение да остане и да допринесе за просперитета и промяната в България.

Категориите в конкурса „Защо България?“ – музика, литература и визуални изкуства, са специално селектирани, като сфери, в които деца от всяка възраст могат да демонстрират и изразят най-добре талантите си като категория „Музика“, „Литература“ „Визуални изкуства“.

Експертното жури ще оцени всеки проект въз основа на критериите: креативност, оригиналност на идеята, следване на темата на конкурса, изразителност и умение на участника да представи своя талант и да въздейства с нея.

Срокът за изпращане на кандидатури е до 1 септември 2023 г., като всички желаещи могат да изпратят своите проекти и заявки както дигитален файл по имейл, така и по пощата или куриер до офиса на BTL Industries в Пловдив.