fbpx Celestyal Cruises | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Celestyal ще предложи круизи на цена от 29 евро* на човек на вечер като част от ексклузивна промоция в рамките на един единствен ден – допълнителният ден в годината. Кампанията „Просто трябва да грабнеш възможността“ ще се проведе на 29 февруари 2024 г.
Celestyal представи бреговите екскурзии, които ще бъдат част от програмата на новия круизен маршрут „Раят на Адриатика“.
Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и не само, обяви, че корабът Celestyal Journey ще посети 4 нови държави и 6 нови пристанища в Персийския залив през ноември 2024 г. Новият 7-дневен маршрут “Desert Days” ще стартира на 9-и ноември от Доха, К
Celestyal добавя  три нови държави и 6 пристанища. Новият 7-дневен круиз "Раят на Адриатика" („Heavenly Adriatic“) на Celestyal Journey ще включва цял ден в Кефалония, Котор, Бари и Корфу, както и късна вечер в Дубровник и половин ден в Катаколо.
Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и не само, има удоволствието да съобщи за придобиването на втори нов кораб тази година.
Круизната компания Celestyal, която е лидер в пътуванията по гръцките острови и Източното Средиземноморие закупи нов кораб. Първоначално построен като Ryndam за Holland America Line, а впоследствие плава за P&O Australia, корабът Celestyal Journey с капацитет 1260 гости ще бъде подложен на маща
Celestyal, носителят на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви назначаването на Лий Хаслет за главен търговски директор на компанията от 20-ти февруари, 2023 г..
Celestyal, носител на редица награди и избор номер едно на туристите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, е обявена за една от най-добрите круизни линии за 2022 г. от Cruise Critic.
Круизната компания Celestyal, лидер в круизите по гръцките острови, въвежда нов модел на ценообразуване и представя нови маршрути за 2023-2024 г., които включват по-дълъг престой на посещаваните дестинации и позволяват по-дълбоко потапяне във всяка нова локация.