fbpx Круизната компания Celestyal представи екскурзиите си по брега на Адриатика | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Круизната компания Celestyal представи екскурзиите си по брега на Адриатика

Celestyal представи бреговите екскурзии, които ще бъдат част от програмата на новия круизен маршрут „Раят на Адриатика“. Те са общо 35 и резервацията за всяка една от тях вече е активна.

Celestyal Journey ще отплава за първи път по „Раят на Адриатика“ на 2-ри март 2024 г. Маршрутът е с начална точка Гърция и включва три нови държави –  Хърватия, Черна гора и Италия, както и шест нови пристанища – Кефалония, Дубровник, Котор, Корфу, Бари и Катаколо.  

Маршрутът „Раят на Адриатика“ предлага богат избор от полудневни и целодневни екскурзии на брега. Сред тях са и осем екскурзии от програмата „Автентични преживявания“, които позволяват на гостите да се потопят в атмосферата на дестинациите, като ги срещат с местните хора и забележителности. А за да е още по-запомнящо се преживяването, групите от туристи са компактни с до 20 или по-малко гости. Запознайте се с някои от вълнуващите предложения:

- “Вълшебното изкуство на Игор от рециклиран скрап“ в Дубровник. Екскурзията включва разглеждане на забележителностите в Стария град с гид, след което програмата продължава с посещение на работилницата и арт галерията на Игор Хайдарходжич – роденият в Дубровник актьор и художник. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 252 лв. на човек.

Котор

- Преход и колоездене в Котор. Преживяването включва 15 км разходка с колело от Котор до село Долни Столив. След велоразходката предстои 45-минутен горски преход до изоставеното село Горни Столив, което се намира над залива на Котор. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 174 лв. на човек.

Бари

- „Древният Монополи и живот на село“ в Бари. Екскурзията предлага обиколка на изградения върху останките на древно месапийско селище град Монополи. В програмата е заложено и посещение на традиционна апулийска ферма за дегустация на моцарела и фокача. Екскурзията се осъществява в рамките на половин ден, а цената започва от 232 лв. на човек.

Круизната програма „Раят на Адриатика“ започва от 1074 лв. и да спестите до 1820 лв. и 50% за всички пакети Celestyal Plus+. Те включват премиум напитки, кредит от 293 лв. за крайбрежна екскурзия, 25% отстъпка за специалитетите в ресторантите „Grill Seekers” и „Pink Moon”, пристанищни такси, бакшиши и достъп до Wi-Fi.