Sony представи най-тънкия таблет в света

Sony представи най-тънкия таблет в света

етикети

Най-тънкият и най-лекият водоустойчив таблет в света от Sony направи своята премиера по време на Световен мобилен конгрес, Барселона.

“Xperia Z2 Tablet е върховата точка на иновациите при таблетите и е истински флагман в нашата първокласна линия продукти. Ние развихме нашия модерен дизайн, за да създадем най-тънкия и лек таблет, съчетан с най-новите технологии на Sony, и да предложим на потребителите уникално изживяване“, заяви Кунимаса Сузуки, президент и главен изпълнителен директор на Sony Mobile Communications.

Това е първият таблет в света с Live Colour LED екран, осигуряващ ярки, естествени цветове и перфектна острота на изображенията при всякаква светлина, благодарение на опита и най-новите технологии от BRAVIA телевизорите на Sony. 10,1-инчовия дисплей се съчетава с новата Live Colour LED технология на Sony за оптимален цвят, рязкост и контраст, докато супер резолюцията възпроизвежда липсващите пиксели, за да гарантира, че ще получите върховно изживяване при гледане всеки път.

Таблетът е с дебелина само (само 6.4 мм) и най-лекият (само 426 гр за Wi-Fi модела и 439 гр за LTE/3G модела) в света, което го прави изключително лесно преносим и удобен за хващане, дори и само с една ръка.

 

Facebook коментари