fbpx Д-р Мариела Хитова | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

В началото на януари 2022 ще излезе луксозното ни списание "Истинската скорост на жените", в което ще ви срещнем с дами от различни поколения и различни професии. Те отварят сърцата си и споделят откровено коя е тяхната житейска скорост и как днес жените отстояват своето "Аз".

Партньор в интревютата с дамите е автомобил, който подхожда на техния характер, стил на живот, професи. Всяка от тях застана в една брилянтна фотосесия с най-новите модели в България.

Сега повдигаме завесата и представяме д-р Мариела Хитова, един от най-уважаваните български дерматолози.

Ето какво споделя д-р Хитова:

Истинската красота на жената е в излъчването, което кара хората да те погледнат отново, без да могат да определят защо и да се почувстват добри. И определено е различна като визуализация - гледните точки са безброй и всеки има истината на своята.

Напоследък е тренд да се правят корекции, да се ходи на процедури стана рутина. Няма лошо в това, разбира се, стига да не се обърква елегантността с гротеската, индивидуалността с масовата култура. За едно чисто, свежо и със стил поддържано лице, малкият дефект е предимство, а не недостатък. Много често обаче абсолютно застиналата съвършена визия привлича вниманието и в същото време звучи фалшиво. Акцентира върху себе си и ни кара да мислим какво крие, какво е струвала и дори има обратен ефект.

Иначе годините са си години, не можем да се борим срещу тях и дай Боже, да стигнем добро число.

Цялото интервю и фотосесия очаквайте в списанието през януари 2022 г.

Търсете в търговската мрежа

текст: Ина Георгиева, снимки: Светослав Ханджийски

 

Д-р Мариела Хитова обожава да шофира и обича да открива новите модели, затова избираме да я предизвикаме с големия 100% електрически SUV – Volkswagen ID.4, който с появата си грабна титлата „Световен автомобил на година на 2021 г.". В електрическото му сърце се вихрят 204 коня и с един заряд може да измине малко над 500 км.