fbpx Дами зад волана | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

В един от пъстрите сезони проектът ни „Истинската скорост на жените“ включи на скорост и се впусна в ексклузивно и емоционално следобедно пътешествие.

В слънчевия ноемврийски следобед кръг от дамите, които са и активни шофьори, имаха възможност в динамичен тест драйв по живописния път през селата Бистрица и Железница към Белчин и Самоков да се убедят във възможностите на най-новите бензинови, хибридни и електрически модели на RENAULT. На тяхно разположение бяха ZOE, CLIO, CAPTUR , ARKANA, MEGANE, КOLEOS.

Емоционалният тест драйв беше допълнително подсилен от гледките на прекрасната есенна природа и красивите, вече заснежени върхове на Рила.

В слънчевия следобед дамите пристигнаха във фабриката на DOMA в Самоков и всяка от тях беше посрещната лично от нейния собственик Сотир Немов.

Българският бранд вече 30 години създава онези вкусни сладки на мама, изпълващи дома с аромат и уют. Компанията е лидер в България при швейцарските рула с 41% пазарен дял, а най-новата линия Royal Bakary, като част от продуктите „Чист етикет“. В нея са включени продукти с намалено съдържание на захар, без консерванти, без изкуствени оцветители и ароматизатори.

Всички тези вкусни сладки и сладкиши бяха опитани заедно с дегустацията на премиум италианското кафе HAUSBRANDT, чийто вносител също е Си Комерсиал-7 (собственик на фабриката). Дамите научиха и кои са основните правила за приготвяне на перфектното кафе, разкрити от професионалния бариста на марката.

Пълна галерия от събитието можете да видите ТУК

Събитието, част от проекта на списанието „Истинската скорост на жените“ се организира с изключителното съдействие на DOMA, RENAULT и HAUSBRANDT.

снимки: Светослав Ханджийски

ПЪЛНА ГАЛЕРИЯ ОТ СЪБИТИЕТО МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК