fbpx Тези страхотни мъже отговарят: | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

 

Максим Бехар, ПР експерт

Живеем в твърде модерни времена, за да сипя дитирамби и стихове за жената в най-общ план, пък и никога не съм мислил в тази посока. Най-важна всъщност е жената до теб. И след това всички останали. Тя е партньорът, тя е твоята (истинска) половина, тази, с която можеш да се скараш и за секунди да забравиш, да й вярваш до края на света и когато за момент се усъмниш, веднага да си спомниш, че каквото и да си мислиш все пак няма на кого друг да вярваш толкова силно и толкова всеотдайно. Жената до теб няма нищо с жените около теб. Или поне трябва да е така, за да е тя наистина твоят партньор. Всичко друго казано за всички други жени няма никакво значение. 

 

Проф. Любомир Стойков

Жената е като луната - има две страни: тя е светлина и мрак, любов и омраза, истина и лъжа, вдъхновение и разочарование, но независимо от това, в нея ценя най-много любвеобилността, грижовността и уютът... Красотата на жената е уникална комбинация от дух и тяло, флуид и провокация, която буди възхищение, радост и страст. Истинската красота на една жена е неподвластна на думите и анализите. Тя е имагинерна и абсолютна власт, срещу която ние, мъжете, не можем да направим нищо друго, освен да й се преклоним и да изразим подобаващ респект. Красивата жена, обаче, не може да бъде частна собственост, защото подобно на шедьоврите в изобразителното изкуство, тя е създадена, за да радва всички, за да вдъхновява всички, за да бъде ценена от всички... 

 

Методи Георгиев, предприемач

Едва ли мога да отговоря на този въпрос в няколко изречения. Жената е цяла Вселена. За мен тя е „необходимото Добро”. Без жената нашият свят е немислим. Тя е най-красивата мотивация за нас, мъжете. Ние постигаме голяма част от нашите успехи заради жените и благодарение на тяхната подкрепа. В същото време се възхищавам на силата им и тяхната способност да бъдат едновременно музи, двигатели, вдъхновители, самите те успешни, да бъдат майки, съпруги и приятели. Щастливи сме да делим един свят с тях.

 

Иван Тенчев, издател на сп. Club S1, коментатор на Formula1

За мен жената е солта на живота. Без нея той би бил напълно безвкусен. Заради нея извършваш куп неща – страхотни и безумни. Само с нея се чувстваш пълноценен, успял и щастлив. Често по-прагматичният й поглед намалява риска от погрешни решения, създава необходимата стабилност, върху която единствено може да се гради дългосрочен просперитет. В крайна сметка - сексът и мързелът са в основата на развитието, нали?