fbpx Петя Мургова зад волана на BMW (тийзър) | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Начало

В началото на януари 2022 ще излезе луксозното ни списание "Истинската скорост на жените", в което ще ви срещнем с дами от различни поколения и различни професии. Те отварят сърцата си и споделят откровено коя е тяхната житейска скорост и как днес жените отстояват своето "Аз".

Партньор в интревютата с дамите е автомобил, който подхожда на техния характер, стил на живот, професи. Всяка от тях застана в една брилянтна фотосесия с най-новите модели в България.

Сега повдигаме завесата и представяме адв. Петя Мургова, един от уважаваните адвокати и автор на седмичната рубрика "Колонката на адв. Мургова и партньори" в сп. твоят БИЗНЕС.

Ето какво споделя Петя Мургова

Жената е като дървото - силна, слаба, огъваща се на вятъра, но коренът я държи изправена, тя е подслон, сянка, слънчев лъч, тя създава и носи живот в себе си, тя е естественият лидер, без да трябва да учи за това.

Благодарна съм, че познавам немалко такива жени и знам, че колкото и да са натоварени и да е тежко, и да им идва да се откажат, слагат червилото и продължават да вървят с високо вдигната глава - красиви, смели и уверени в собствената си сила.

Жената има природна интуиция за баланс и ако бъде достатъчно осъзната, тя може да постигне всичко. Силата на жената е в нейната осъзнатост, търпение, баланс, благодат, смелост и интелигентност. Тя е способността й да се довери на онзи център вътре, който ни е дал Бог, центърът, който създава и носи живота. Силата на жената е в нейната харизма и устойчивост.

Партньор в разговора ни с Петя Мургова е впечатляващото BMW серия 4 xDRIVE Гран купе, което пристигна у нас буквално вечерта преди да се срещнем с нея. 

Цялото интервю и фотосесия очаквайте в списанието през януари 2022 г.

Търсете в търговската мрежа

текст: Ина Георгиева, снимки: Светослав Ханджийски