fbpx 8-ми март с приятелки и хубав филм | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

8-ми март с приятелки и хубав филм

етикети

Един от най-нежните празници наближава и какъв по-добър начин да отпразнувате Деня на жената, освен с най-добрите си приятелки, чаша вино и вдъхновяващ сериал, показващ силния дух на жената? Затова екипът на LG подготви специална селекция от отличаващи се продукции на Apple TV+, които разчупват стереотипите за женската роля.

„Сутрешното шоу“ (The Morning Show)

Пуснете си този драматичен сериал, който разглежда динамиката на работното място и предизвикателствата, пред които са изправени жените в медийната индустрия. Отличната актьорска игра на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун подпомага за силното социално послание.

„Прислужницата“ (Servant)

Този мистичен трилър фокусира вниманието върху жената в семейството, като показва премеждията й която се изправя пред загадъчни събития и преминава през изпитания, доказвайки устойчивостта си в тъмните и неочаквани обрати на сюжета.

„В името на човечеството“ (For All Mankind)

Има ли по-добър начин да отбележим 8-ми март, отколкото със сериал, който представя алтернативна реалност, където жените заемат централно място в космическите изследвания, а главната героиня играе ключова роля в развитието на космическата програма. Филмът разкрива силата на жените в преобразяващи моменти за човечеството.

„В интерес на истината“ (Truth Be Told)

Този драматичен сериал следва главната героиня, журналистка, която се занимава с разкриването на истината зад тежки престъпления. С помощта на своята настойчивост и умения, тя разгадава сложни загадки и доказва силата на истината.

Гледането на някоя от тези продукции е отличен начин да отбележите специалния ден с вълнуващи и вдъхновяващи истории за силните и талантливи жени по света. Създайте уютна атмосфера у дома, поканете приятелките си и се потопете се в тези вълнуващи сериали, които показват женската сила на духа.