Автомобилен парад в София по случай 100 години на Alfa Romeo

На 27.06.2010 г. България ще отпразнува 100 годишнината на Alfa Romeo с грандиозен автомобилен парад под надслов „100 години страст”. Събитието се организира от Клуб Алфа Ромео България и ще се проведе паралелно с празненствата в родния град на марката Милано. Официален партньор на събитието е „Милано моторс” ЕООД, Официален вносител на Alfa Romeo за България.
Очаква се на парада да се съберат над 150 автомобила от всички модели на Alfa Romeo, включително няколко изключително поддържани и запазени редки колекционерски класики.

Начало на отпразнуването на големия юбилей ще започне със среща на феновете на Alfa Romeo в 11 часа на площад Александър Батенберг в София. На срещата всеки ще може да се докосне до редките класически автомобили, да се наслади на най-новите модели на италианския производител и да оцени многобройните доработени и поддържани автомобили Alfa Romeo. В 12 часа ще тръгне автопарад, който ще премине по централните софийски улици. Кулминацията на честването ще е в Панчарево, където за любителите на Alfa Romeo ще има организирано барбекю с много изненади.
 

Моля коментирайте