Автосалон Болоня 2010

Автосалон Болоня 2010

От 4 до 14 декември в Болоня, Италия за последен път тази година си дават среща автомобилните новости. Тази година ще бъдат изложени 114 модела, от които 13 са световни премиери, а 12 с европейски дебют. Любопитен факт е, че 35-тото издание на изложението е със специално насочено внимание към жените и това как те използват автомобила. Родената във Флоренция през 1984 г. актриса Мартина Стела, е патрон на Салона. 

Партньорството между Ford и месечното списание " Marie Claire" ще даде възможност на дамите да спечелят тест драйв с малките Ford KA и Fiestа. Заедно с това на специален щанд на списанието дамите ще могат да се отпуснат под грижите на професионален гримьор от Shiseido. 

Renault ще представи Miss Sixty Twingo, който 100% е посветен на жената, градски автомобил в ограничена серия, празнуващ съюза между всекидневния начин на живот и блясъка на празника. 

Китайците от Great Wall правят европейската премиера на Voleex - нов градски автомобил, който е комбинация от стил, качество и супер цена, които ще грабнат днешните жени.

 

Facebook коментари