fbpx Citroen представя ново Berlingo | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Citroen представя ново Berlingo

етикети

Citroën представя третото поколение на Berlingo, което продължава историята с опростен и функционален силует. Той е запазил своите силните страни като модулируемост и пространство на борда и предлага улеснение в ежедневието с 3 независими задни седалки, прибиращи се с лекота, равен под  стигащ до предната седалка на пътника, също прибираща се, височина на товара 2,70 м, обем на багажника със 100 литра повече и др. Перфектно вписан в новото време, той се произвежда на нова платформа, оборудван е с 19 системи в помощ на управлението, 4 технологии за свързване, комфортно окачване, двигатели най-ново поколение като новия дизелов BlueHDi 1.5 или автоматична скоростна кутия EAT8. Ще се предлага в 2 размера M и XL съответно с дължина 4,40м и 4,75м с 5 и 7 места.

Новия Citroën Berlingo предлага непрекъсната връзка между цифровия свят на клиента и неговия автомобил чрез четири технологии - Screen с Android Auto, Apple CarPlay ™ и MirrorLink®, CITROËN Connect Nav, CITROËN Connect Box с включени Pack SOS и пътна помощ, безжично зареждане на смартфон.

В зависимост от двигателите новият Citroën Berlingo въвежда 8-степенна скоростна кутия EAT8. Бензиновата гама включва PureTech 110 S&S и PureTech 130 S&S EAT8 (от второ полугодие на 2019 г.). Дизеловите мотори са BlueHDi 75, 100, 130 к.с. със 6-степенна скоростна кутия или EAT8.

 

Подобно на C3, C3 Aircross и новия C4 Cactus, новият Citroën Berlingo предлага възможности за персонализиране, които са много ценени от клиентите. Персонализацията включва 8 цвята за каросерията: пясък Sable, зелен Aqua, сив Acier, сив Platinium, черен Onyx, син Deep, червен Ardent, бял Banquise, цветен подпис с елементи около фаровете за мъгла и на нивото на Airbump®: Pack Color White (в зависимост от версията) или Pack Color Orange (за pack XTR). В духа на авантюрите, версията "XTR" емблематична за Berlingo, се отличава освен с Pack Color Orange и със своите 17 инчови алуминиеви джанти SPIN и предни и задни протектори на бронята с цвета на каросерията, както и със специфичен интериор Wild Green.

Световната премиера на новия Citroen Berlingo ще бъде на Автомобилния салон в Женева и той ще бъде пуснат на пазара през втората половина на 2018г.