fbpx Индийската Mahindra ще дебютира на автоизложението в Пловдив | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Индийската Mahindra ще дебютира на автоизложението в Пловдив

Нова марка автомобили за родния пазар ще бъде показана на „Ауто сити Пловдив 2018“, част от Международния технически панаир, който ще се проведе от 24 до 29 септември. Дилъри на автомобили и автобуси на световни марки у нас ще участват в изложението. То ще бъде с атрактивна визия, пресъздаваща градската среда с улици, маркировка и пътни знаци. 30 модела ще бъдат на разположение на желаещите да ги изпробват в тест драйв зоната.

Посетителите ще могат видят за първи модели на „Махиндра“, най-големия автомобилен производител в Индия. Дебют в България ще направят два висококачествени автомобила от категорията SUV – компактният SUV KUV 100 и 7-местният XUV 500, които предлагат на достъпна цена лукс, удобства и качество, характерни за леки коли от по-висок клас, съобщиха от фирмата дистрибутор. Практичният и компактен KUV 100 се отличава с интересен дизайн и икономичен двигател, той е много маневрен в града. XUV 500 съчетава изключителен лукс и комфортна возия, постигната с подобрените окачване и шумоизолация.

Компанията дилър на „Пежо“ също подготвя изненада за „Ауто сити Пловдив“. Само няколко месеца след световната премиера на автосалона в Женева у нас ще бъде представен за първи път новият Peugeot Rifter. Той притежава стил, здравина и елегантност, а интериорът е уникален, описват вносителите. Иновативният модел е подходящ за екстремно каране в най-трудни терени и условия, тъй като е снабден с функции за контрол на сцеплението и за помощ при спускане по наклон.

Посетителите ще видят и хечбека Hyundai i20 GB Classic. В него са внедрени технологии за сигурност от последно поколение, предпазващи от напускане на пътя, спад на налягането в гумите, внезапно потегляне назад при наклон, поднасяне на хлъзгаво трасе или загуба на контрол.

С три върхови модела участва компанията „Българска автомобилна индустрия“. Haval H2 е градски SUV с високотехнологично оборудване и изключително интуитивни прибори за улесняване на шофирането. Атрактивният компактен модел е първият автомобил на китайската марка, който предлага богата възможност за персонализация, съчетана с високо ниво на безопасност.

Предстои премиерата на Haval H6, когато ще бъде официално оповестена и неговата цена, обявиха вносителите. Всъдеходът разполага с три режима на шофиране – стандартен, икономичен и спортен, с множество други функции в помощ на водача. В модела се съчетават едни от най-модерните технологии за управление, комфорт и сигурност. Компанията предлага и Great Wall Steed 6, наследник на Steed 5 – най-продаваният пикап в България през 4 поредни години. Новият вариант е по-голям, по-луксозен и и може да поеме най-тежката работа.

Това са част от атрактивните експонати на „Ауто сити Пловдив 2018“, където посетителите ще се потопят в света на високите скорости. Един от гостите на изложението и Международния технически панаир ще има възможност да спечели наградата, осигурена от организаторите – лека кола по избор измежду седемте предложения в анкетната карта, която всеки ще получи с с входния билет. Те са: Seat Ibiza, Honda Jazz, „Ситроен“, Mahindra KUV 100, „Лада“, „Шкода“ и Hyundai i20.