fbpx Renault ще представи нов компактен семеен SUV с името Symbioz | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Renault ще представи нов компактен семеен SUV с името Symbioz

етикети

С име, което отразява новия дизайн на Renault, Symbioz съчетава приятно шофиране с интериорен простор и ефективността на двигателя E-Tech full hybrid със 145 к.с. Като най-новия автомобил, участващ в настъплението на марката в сегмент C, Renault Symbioz се присъединява към гама от допълващи се автомобили, създадени да посрещнат всички нужди на клиентите. Премиерата на Renault Symbioz ще бъде на 2 май 2024 г.

Symbioz звучи като френската дума „symbiose“, произлизаща от древногръцката „symbiosis“, което означава „съжителство“, ценност, дълбоко вкоренена в гените на Renault с посланието „автомобили за живота“. Това е дума, която звучи по подобен начин на много езици: „symbiosis“ на английски, „simbiose“ на испански и „simbiosi“ на италиански, което прави името Symbioz лесно за разбиране от широката публика.

Моделът се отличава с новия дизайн на марката. Този нов SUV е най-компактният хибрид от гамата на Renault в сегмент C с дължина едва 4,41 м. Интериорът е проектиран да удовлетворява цялото семейство с щедро пространство и капацитет на товарене. Допълнително стъкленият панорамен покрив Solarbay от ново поколение, базиран на технологията PDLC и променящ вида си в матов без наличие на щора, двигателят E-Tech full hybrid със 145 к.с. в автомобил с намалена маса (под 1500 кг) за повече удоволствие зад волана и по-нисък разход на гориво ще правят пътуването истинско удоволствие.