Prestigio подпомага дрифт-шампиона Александър Язов

Родният ни дрифт състезател Александър Язов има нов спонсор в лицето на Производителят на IT продукти с лайфстайл дизайн Prestigio. Той се появи на трасето със своето BMW, на чието купе вече присъстват таблетите и навигациите от портфолиото на Prestigio. Марката и състезателят сключват договор за спонсорство до края на 2011, като желанието и на двете страни е партньорството да остане в сила за по-дълъг период от време.
„Изключително доволен съм, че ще работим с Алекс Язов и мисля, че заедно много си подхождаме,” обясни Борислав Георгиев, Продуктов мениджър на Prestigio. „Имам предвид, че той многократно е оценяван като един от най-атрактивните дрифтъри у нас, съчетавайки както отлично шофиране, така и стил в представянето си – нещо, което Prestigio има за цел в технологично отношение.”
Александър Язов има дългогодишен опит в дрифт-състезанията, като участва във всички български дрифт състезания и промоционални шоута за промотиране на спорта у нас. През миналата година той се класира в Топ 10 на гръцкия национален шампионат DriftWars, в който ще участва и тази година с подкрепата на Prestigio. На пистата Алекс разчита на собствените си умения, но за ориентиране на път той вече ще се доверява на навигация Prestigio GeoVision 5500.