fbpx Chevrolet подари автомобил на SOS Детски селища | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Chevrolet подари автомобил на SOS Детски селища

Chevrolet подари автомобил на SOS Детски селища

Като част от отбелязването на стогодишния юбилей на Chevrolet и европейското партньорство между Chevrolet и SOS Детски селища, Chevrolet даде начало на реалния процес на даряването на автомобилите и в България вчера. Детското селище в Трявна, получи ключовете на чисто нов Chevrolet Cruze 1.8, в цвят олимпийско бяло. Автомобилът ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в SOS Детско селище Трявна, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти от селището. Освен автомобилът, Chevrolet заедно с Дженеръс Ауто, осигурява и 100 000 км безплатно техническо обслужване.
Както подобава на истински рожденик, за своя 100-ен юбилей, Chevrolet зарадва мачуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Део направи празника още по-приятен за децата.
Като част от събитията, свързани с честването на своя стогодишен юбилей, Chevrolet взе решение да осигури 100 подаръка на благотворителната организация. 100 нови автомобила Chevrolet ще бъдат дарени на различни SOS детски селища в Европа, Узбекистан, Южна Африка, Лесото и Израел.

Facebook коментари