fbpx BMW X2 е създадено за млади и динамични хора | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW X2 е създадено за млади и динамични хора

етикети

С дизайн подчертаващ стремежът към ярка индивидуалност и спортни настройки на окачването новото BMW X2 е насочено преди всичко към млада и с младежки дух аудитория, която живее в големия град, води активен живот и в същото време е перфектно свързана с дигиталния свят.

Това е един много индивидуален автомобил, който приятно изпъква на фона на другите. Нови и предлагани за пръв път като опция са моделите M Sport X и M Sport. С тях характерът на BMW X2 може да бъде оформен още по-индивидуално. Особено силно впечатление правят два дизайнерски елемента: при BMW X2 двойната бъбрековидна радиаторна решетка на BMW е с обърната трапецовидна форма и се разширява в долната си част. Подобна визия се предлага за пръв път при модерно BMW. Допълнителната емблема на BMW на задната колона цитира един любим детайл на класическите купета на BMW като 2000 CS и 3.0 CSL и подсказва дискретно за спортните гени на BMW X2.

Към наличните при старта на продажбите три варианта: BMW X2 xDrive20i със 192 к.с), както и дизеловите модели X2 xDrive20d със 190 к.с. и X2 xDrive25d със 170 231 к.с. Вече се предлагат и трицилиндровото X2 sDrive18i, както и четирицилиндровите X2 xDrive20i, X2 sDrive18d и X2 xDrive18d.

Моделите M Sport и M Sport X серийно са оборудвани с М спортно окачване с по-стегнати характеристики на пружините и амортисьорите, както и снижено окачване, което се предлага по желание за BMW X2. Интериорът на моделите M Sport и M Sport X е с висококачествена комбинирана тапицерия текстил Micro Hexagon anthracite/Alcantara с контрастни шевове на арматурното табло и средната конзола. Сериен акцент са и комбинацията от уреди и големите дисплеи, които визуално подсказват за дигиталната компетентност на BMW. В комбинация с интеграцията на BMW Connected и BMW ConnectedDrive Services, позволява на водача да ползва и двете системи в BMW X2. Като опция се предлага и пълноцветният BMW Head-Up дисплей.

BMW X2 предлага на водача най-актуалните технологии и по отношение на асистиращите системи. Така например асистентът за задръствания облекчава водача при уморителните Stop-and-Go пътувания в натоварения трафик по магистралите. Той е част от опционалния Асистент за шофиране Plus, който включва редица работещи с камери асистиращи системи. Асистентът за паркиране също облекчава живота на водача на BMW X2. Той разпознава самостоятелно подходящите паркоместа и по желание паркира автомобила автоматично в паркоместата, разположени успоредно на пътното платно. Стартовата цена на модела започва от 64 100 лв. с вкл. ДДС.