fbpx Ново предложение от Toyota в сегмента на кросоувърите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ново предложение от Toyota в сегмента на кросоувърите

Ново предложение от Toyota в сегмента на кросоувърите

етикети

Със световна премиера на Автомобилното изложение в Женева, CH-R обещава забележително присъствие на Toyota в сегмента на кросоувърите. Уникалния характер на Toyota C-HR демонстрира гъвкавостта, която TNGA (Новата Глобална Архитектура на Toyota) осигурява на инженерите в три ключови сфери: дизайн, задвижване и динамика, позволявайки да разгърнат потенциала и да създадат ново и свежо предложение във все по-еднообразният кросоувър сегмент.

Освен впечатляващ дизайн, Toyota C-HR бележи иновация в сегмента по отношение на задвижването с въвеждането на хибридно задвижване. Той е оборудван с последното поколение 1.8-литров хибриден двигател в унисон с тенденциите за модернистичен градски живот, предоставящ непозната до този момент ефективност в сегмента на кросоувърите.

Купето въплъщава форми с архитектурата на диамант, а широките калници на всички четири колела подчертават мощта и здравината на новия кросоувър. Модулната структура на C-HR комбинира внушителна долна част и висок просвет с елегантно, устремено в профил купе.

Toyota C-HR ще бъде оборудван с двигателна гама, която предоставя интелигентно задвижване, отговарящо на търсенето в сегмента. Генерираща 122 к.с., хибридната система е по-ефективна и лека, и предлага по-изразена динамика в сравнение с предходната. Промени в дизайна на двигателя довеждат до 40% термична ефективност – световен рекорд за бензиново задвижване. Повечето компоненти са олекотени и с намален размер, разположени са така, че да заемат минимално място, допълнително допринасяйки за ниския център на тежестта.

Като алтернатива, Toyota C-HR се предлага и с новия 1.2-литров турбо бензинов двигател с 115 к.с., направил премиера при Auris. Той се оборудва с 6-степенна ръчна или Безстепенна автоматична трансмисия (CVT), разработени да отговарят на очакванията за отзивчиво и директно усещане, които европейските клиенти имат. CVT се предлага във версия с предно задвижване и със задвживане на четирите колела (AWD).


 

Facebook коментари