fbpx Новият Range Rover е достъпен за поръчка във всички свои версии | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият Range Rover е достъпен за поръчка във всички свои версии

Водеща снимка
Да

Новият Range Rover е достъпен за поръчка във всички свои версии

етикети

След официалното си представяне през октомври 2021 г. новият Range Rover вече е достъпен за поръчка във всички свои версии. Land Rover вече приема заявки и за усъвършенстваните хибридни мотори на модела, като същевременно разкри, че показателите за производителност на електрическото задвижване с plug-in са дори по-добри от първоначално прогнозираните.

Хибридите P510e и P440e предлагат изключителна ефективност, произвеждайки емисии на въглероден диоксид до 18 г/км и осигурявайки до 113 км пробег на електричество, като по този начин гарантират уникално изживяване зад волана. На премиерата на автомобила от Land Rover прогнозираха до 100 км обхват и под 30 г/км въглеродни емисии. Реалните резултатите обаче се оказват далеч по-добри.

Новият Range Rover също така е един от малкото PHEV модели, които предлагат възможност за бързо зареждане с 50 kW и могат да се зареждат до 80% за по-малко от час, като с това става един от най-бързите зареждащи се хибриди в световен мащаб.

Най-мощният plug-in хибриден задвижващ агрегат P510e осигурява повишена безпроблемна производителност. Комбинацията от 38kWh литиево-йонна батерия, 105kW електрически двигател и 3,0-литров шестцилиндров двигател Ingenium задвижва луксозния SUV от 0-100 км/ч. само за 5.5 секунди.

Новият Range Rover се предлага с нива на оборудване SE, HSE и Autobiography, като ексклузивният First Edition е наличен през първата година на производство.