Opel създаде ADAM

Opel избра Париж – столицата на модата, за световната премиера на своя напълно нов модел ADAM. Модерният почти неограничен потенциал за индивидуализиране на мъник ще бъде показан на живо и пред публика за първи път.
Интерактивни дисплеи ще бъдат поставена на различни места на щанда на Opel, простиращ се на 2,014 м2, като по този начин посетителите ще могат да разучат всички възможности за индивидуализация, включително новата информационно-развлекателна система “My Media” на ADAM. “My Media” интегрира в колата смартфона на собственика и по този начин прави основаните на интернет апликации налични в купето. ADAM е единственият автомобил в своя сегмент с подобна система, която предлага смартфон връзка както за софтуера iOS на Apple, така и за операционната система Android.

С дължината си от почти 3.70 метра шикозния и пъргав автомобил на Opel е перфектен за градски условия. В купето се предлага място за четирима души, които ще се радват на вдъхновена от високия клас атмосфера и висока степен на простор, който е несвойствен за малък автомобил. Първоначално ще се предлага с три ефективни бензинови двигателя (1.2-литров 51 кВт/70 к.с., 1.4-литров 64 кВт/87 к.с. и 1.4-литров 74 кВт/100 к.с.), които ще се съчетават с ecoFLEX технологичен пакет, включващ спестяващата разход на гориво технология Start/Stop.