fbpx Банка предлага напълно нова система за ел.банкиране у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Банка предлага напълно нова система за ел.банкиране у нас

Нова платформа за електронно банкиране стартира Пощенска банка. Тя предлага изцяло нова функционалност на началната страница с бърз и лесен достъп до всички използвани продукти, странични панели, позиционирани и настроени според личния избор на клиента, по-лесна и интуитивна навигация чрез “drag & drop” (ръчно позициониране чрез мишката), подписване и изпращане на няколко превода едновременно. Клиентите имат достъп до разширена информация за депозитите си (вид, срок, дата на падеж) и информация за размера на таксата в момента на извършване на превода.

Новото интернет банкиране включва и операции, за които не се изисква сертификат на Пощенска банка или Електронен подпис и които могат да се извършват от различни компютри, сред които са преводи между сметки на клиента, плащане на битови сметки, погасителни вноски по кредитни карти от Пощенска банка. До края на 2012 г. всички потребители на платформата за електронно банкиране на Пощенска банка могат също да се възползват от промоцията за битови плащания без такса.

Сред предимствата на иновативната платформа са и системните и персоналните известия, информиращи за просрочени вноски по кредит, дължими битови сметки, отказани преводи, изтичащи сертификати на Пощенска банка и т.н., както и SMS/E-mail известия, алармиращи потребителите за влизане в електронното банкиране от различен IP адрес, изпратен или отказан превод, и др. Клиентите, които се регистрират за известия през електронното банкиране, могат да се възползват от услугата без такса до края на 2012 г.