fbpx Beauty Avenue изненада приятно дамите | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Beauty Avenue изненада приятно дамите

Професионалният център за здраве и красота Beauty Avenue в столицата се превърна в озис на красотата. Дами от различни сфери на публичното пространство едновременно станаха манекени за една вечер и гласуваха доверие на специалистите от центъра, като се оставиха в техните ръце да демонстрират най-новите тенденции в бюти процедурите и продуктите. Всички бяха с приповдигнато настроение, защото ефектът след процедурите върху всяка дама беше моментален и впечатляващ. Разбира се, както във всичко останало, постоянството води до дълготрайни резултати, така и в грижата за лицето и тялото е нужно повече отношение. Както гостите на вечерта, така и дамите обещаха, че ще продъжат да бъдат клиенти на центъра.

Собственичката на центъра Ивета Трифонова лично следеше за протичането на всяка процедура и даде полезни съвети за бъдещата поддръжка на дамите. Много от процедурите са напълно неинвазивни, благодарение на изключително съвременната техника, с която работят в центъра. Освен за процедурите дамите могат да се доверят на професионалните съвети на фризьори и маникюристи.

Специален интерес представлява продуктовата гама на водещата италианска козметична линия VILLA PARADISO CLINICAL BEAUTY, която се предлага в Beauty Avenue. Тя се развива благодарение на многогодишните изследвания направени в една от водещите в Европа клиники за естетична медицина Clinica Villa Paradiso, от където в същност носи името си. Вече повече от двадесет и пет години тази клиника, разположена на бреговете на езерото Гарда в Италия, разработва и произвежда собствена натурална козметична линия на основата на Биотехнологии разработвани в клиниката. Идеята за тези продукти е продиктувана от необходимостта да се предлагат на клиентите висок клас козметичен продукт, който да надхвърля концепциите на обикновенните салони за красота и козметични процедури. Доказателство за високия клас на италианската козметика са нейните клиенти – Тина Търнър, Селин Диор, Силвио Берлускони и други.

Главният редактор на списанието също се подложи на „подмладяваща“ процедура – радиочестотен лифтинг при който подмлади кожата на лицето и ефектът наистина беше забележителен.

Накрая две от гостенките си тръгнаха със специални награди от томболата, изтеглени от собственичката Ивета Трифонова

http://www.beautyavenue.eu/