Bee Smart Technologies продължават нагоре в класирането на The Venture

Родните предприемачи от Bee Smart Technologies се изкачват с още едно място нагоре в класирането и вече са седми в конкурса за социално предприемачество The Venture .

В дните между 16 и 23 май българите са получили близо 30% повече гласове, отколкото през първите седем дена от гласуването. Те са създали софтуер, който позволява на пчеларите да следят състоянието на пчелите в кошера и да вземат своевременно мерки за справяне с евентуални проблеми. Намаляването на високата смъртност сред тези насекоми е една от най-сериозните задачи, които човечеството трябва да реши – без тях ще загубим 30% от храната, която слагаме на масата си.

Успешните първи две седмици на гласуване показват, че българският финалист действително притежава търсения потенциал да създаде позитивна промяна в света. The Venture подкрепя разбирането на новото поколение потребители, които вярват, че бизнесът трябва да бъде сила, която създава и работи в полза на доброто.

Остават по-малко от три седмици до края на конкурса и всеки, който желае да помогне на Bee Smart Technologies да постигнат това, има възможност да гласува по веднъж през всяка от тях. За да научите повече за конкурса и да пуснете своя глас, посетете http://www.theventure.com/bg/en/finalists/bee-smart-technologies

Facebook comments