fbpx Безплатно може да тествате ERP система за малкия и среден бизнес | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Безплатно може да тествате ERP система за малкия и среден бизнес

 

Тим ВИЖЪН България създаде собствено облачно решение, базирано на Microsoft Dynamics NAV. То се предлага срещу месечен абонамент и е достъпно от всякъде и по всяко време. Новата версия включва пълната функционалност на популярната ERP система и на практика прави нейните многобройни предимства още по-достъпни за българския бизнес, включително за малките и средни фирми.

„С новото онлайн решение NAV Cloud вече няма долна граница на разходите за внедряване и на практика всеки може да се възползва от една пълноценна и многофункционална система за управление на бизнеса. „Облачната“ версия е достъпна от всякакви устройства и по всяко време и включва редица локализации, създадени от нашия екип и отговарящи на нуждите на българския бизнес. Това, че е онлайн базирана, генерира редица възможности за спестяване от закупуването и поддържането на сървъри, както и от технически персонал. Затова и очаквам интересът към новата версия да се увеличава през следващите месеци“ - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.

Компанията вече обяви възможност всеки желаещ да тества облачната версия безплатно на адрес http://navcloud.bg/. NAV Cloud е изцяло базирана на най-популярната ERP (Enterprise Resource Planning) система в света - Microsoft Dynamics NAV, която се използва от над 117 000 компании в цял свят и над 500 компании в България. Нейните основни предимства включват висока степен на гъвкавост, достъпна цена и много лесна употреба. Тим ВИЖЪН България е един от първите български внедрители на ERP системи и има близо 20 годишен опит и стотици реализирани проекти в сферата на производството, дистрибуцията, услугите и други сегменти.