БФБЛ търси социално отговорни проекти

 Български фoрум на бизнес лидерите кани всички компании, които са осъществили социално отговорен проект през годината да кандидатстват в юбилейното издание на Годишните награди за отговорен бизнес. Традиционните категории, в които се състезават участниците са „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в околната среда”,„Инвеститор в човешкия капитал”, „Инвеститор в образованието” и „Маркетинг, свързан с кауза”. Ще бъде дадена и специална награда за цялостна социално отговорна политика на малко и средно предприятие.

Крайният срок за подаване на кандидатурите е 20-ти януари 2013 година, а призовете ще бъдат раздадени за десета юбилейна година от министрите на икономиката, социалната политика, екологията и образованието на тържествена церемония на 27 февруари 2013 г.

Всички компании, които са реализирали социално отговорен проект в рамките на годината, могат да кандидатстват като попълнят електронен формуляр, достъпен на интернет страницата на БФБЛ - www.bblf.bg. За Годишните награди за отговорен бизнес могат да кандидатстват компании от цялата страна, независимо дали са членове на Форума или не. Журито на наградите на БФБЛ се състои от изтъкнати личности и утвърдени специалисти в различни области. Техният брой и разнообразието на професионалните им квалификации гарантират безпристрастна и обективна оценка на всеки номиниран проект.

Стремежът на Форума е добрите бизнес практики да служат като пример за бизнеса в България и корпоративната социална отговорност (КСО) да се превръща все повече в част от фирмената политика и бизнес стратегията на компаниите у нас.

Facebook comments