fbpx България става център за обучение на терапевти от бюти индустрията | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

България става център за обучение на терапевти от бюти индустрията

За втори път тази година в България ще се проведе Masterclass Endosphères Therapy Autumn на 27 октомври в Гранд Хотел Милениум София. Събитието представлява целодневен мастър клас със светилото на козметичната хирургия и дерматология  - професор Пиер Антонио Бачи. България се явява център за провеждане на обучения, свързани с технологията Ендосфера за Балканите. Поради тази причина в страната се събират различни чуждестранни специалисти, които желаят да разширят своите знания за здравословната естетична медицина.

По време на мастър класа лекторът, освен че ще засегне важни принципи при терапии, свързани с липосукция, разширени вени и отоци, подути глезени и други, професор Бачи ще разкаже детайлно за протоколите за работа и добри практики при употребата на Endosphères Therapy. Организаторите са предвидили и практически демонстрации върху модели, за да могат реално гостите да се запознаят с действието и ефективността на различните процедури.

Специалният гост-лектор на събитието е професор Пиер Антонио Бачи, който е международен обучител за Endosphères Therapy и се счита за пионер и световнопризнат специалист в минимално инвазивната козметична хирургия на лицето с хирургическата нишки, в амбулаторна флебология, в регенеративна медицина и в естетични патологии на мастната тъкан.

Идеята за създаване на Masterclass Endosphères Therapy идва от повишеното търсене на инвазивни и неинвазивни разкрасителни процедури в България. Желанието на потребителите да променят своя външен вид, да се погрижат за външната си красота и здравословно състояние, увеличава необходимостта от по-квалифицирани и информирани специалисти. Това е и целта на мастър класовете Endosphères Therapy - да запознаят експертите от бюти бранша с иновациите в сферата и да подобрят техните умения, за да могат да предлагат по-ефикасни естетически услуги. По този начин практикуващите специалисти ще са, на първо място, сигурни за здравето и благосъстоянието на пациентите си и, на второ, те ще предлагат по-качествена естетична медицина с естествени крайни резултати.

Endosphères Therapy е световно призната и доказала се терапия, лидер в цялостната грижа за лице и тяло. Освен чисто разкрасителни функции, Endosphères Therapy е изключително подходяща терапия за безопасна и ефективна постоперативна рехабилитация. В последните години има бум на търсенето и провеждането на инвазивни корекции в Турция, свързани с разкрасяване. Много хора от България и балканските страни пътуват до южната ни съседка за т.нар. здравен туризъм. Извършването на манипулациите в чужбина не позволява провеждането на задължителни възстановителни процедури веднага след операциите, затова клиентите търсят ефикасни постоперативни решения в България.

Събитието е предназначено за всички хора, работещи с апарата Ендосфера, както за студенти, козметици, медицински специалисти и терапевти, занимаващи се с разкрасителни и възстановителни процедури.

Повече информация за събитието можете да намерите тук: Masterclass Endosphères Therapy Autumn 2022