fbpx Български офис е в топ 25 в света | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Български офис е в топ 25 в света

Български офис е в топ 25 в света

Един от водещите онлайн източници в сферата на офис дизайна – Office Snapshots, обяви 25-те най-популярни офиса в света за 2016 г., като класира Paysafe България на седмо място.

Класацията, обявена през януари 2017 г., включва компании като Dropbox (в Остин, Тексас) – на осма позиция, Red Bull (в Стокхолм, Швеция) – на девета позиция, и Google (в Кеймбридж, Масачузетс) – на единадесета позиция. Софийският офис на Paysafe е единствената локация от Източна Европа, която е намерила място в класацията в началната десетка. 

Paysafe се премести в новия си офис в София в края на 2015 г. Оттогава постепенно увеличи офисното си пространство, като в момента над 800 служители работят на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort – една от най-модерните офис сгради в София.

Вътрешният дизайн на новия офис на Paysafe е поверен на софийското студио за  дизайн и архитектура – Cachè Atelier, чиято задача беше да създаде уникална, гостоприемна и модерна среда.

Генералният директор на Paysafe България, Мирослав Божилов, коментира: „За нас в Paysafe е от голямо значение да осигурим забавна, уютна, но също така вдъхновяваща и мотивираща работна среда. Нашата основна цел за проекта беше да създадем пространство, в което екипът ни да се чувства като у дома. Същевременно искахме да сме сигурни, че при първата си стъпка в офиса всеки служител или кандидат за работа може да почувства Paysafe като място, където може  да разшири  своите хоризонти и да научи  нещо ново в една приятелска и открита среда.“

 

Facebook коментари