fbpx BMW и MINI с нов дом в столицата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW и MINI с нов дом в столицата

BMW и MINI се предлагат и в новото дилърство на М Кар Груп в София. Търговският комплекс предлага пълната гама продукти BMW и MINI, както и свързаните с тях продажбени и следпродажбени услуги. Той е изграден по най-високите стандарти на BMW Group, впечатлява с функционалност и прецизно планиране и не на последно място престижна локация, удобна за клиентите на представените премиум марки. 
Общата застроена площ на комплекса е близо 11 000 м2  на 4 етажа, а инвестицията за изграждането му се равнява на 15 милиона евро. В модерния и стилен интериор на М Кар София се помещават актуалните модели BMW, BMW M, BMW i и MINI, пълната гама BMW Lifestylе & аксесоари, както и механичен сервиз и авторепаратура. Сервизният център разполага с оборудване за диагностика, обслужване и ремонт на всички модели BMW, BMW M, BMW i и MINI автомобили, тенекеджийски и бояджийски услуги.

Иво Божинов, управител на М Кар София: „С много усилия и желание, след 12 месеца строителство, този продажбено-сервизен център – един от най-модерните в Европа, отговарящ на актуалните стандарти на BMW Group, вече работи на пълни обороти.“ Високата оценка бе потвърдена и от Жан-Филип Парен – Старши вицепрезидент за търговски регион Европа на BMW Group по време на официалното откриване на дилърството през октомври 2017 г.

Филип Китов, директор  маркетинг и продажби в М Кар София: „Дилърството отвори врати в края на 2017 година. Основните ни цели за 2018 година са да изградим екип от млади и амбициозни хора, които да обучим в съответствие със съвременните изисквания на автомобилния бизнес и според стандартите на производителя, и да въведем модерен процес на продажби“. Дигитализация на процесите и изграждането на онлайн магазин за BMW Lifestylе, аксесоари и резервни части, са сред предстоящите проекти.  

„М Кар София“ е петото оторизирано BMW-дилърство от семейството на „М Кар Груп“, в което влизат още М Кар Пловдив, М Кар Варна, М Кар Плевен и М Кар Скопие.
Търговската мрежа на BMW и MINI в България включва общо шест търговски локации – Ауто Бавария, София; М Кар, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; М Кар, Варна и  М Кар, Плевен и два сервизни центъра – Дару Кар, София и Русе Кар, Русе.