fbpx BMW с уникален магазин в Париж | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

BMW с уникален магазин в Париж

BMW с уникален магазин в Париж

Първият по рода си BMW Brand Store отвори врати в Париж. Луксозният автосалон се намира в един от най-престижните райони на френската столица на авеню Сен Жорж V. Концепцията за създаването на BMW Brand Store е част от цялостна програма, наречена “Future retail”, на BMW Group за повишаване на стандартите за цялостно изживяване при покупка на автомобили с марка BMW.
Проектът на парижкия магазин е на известния архитект Ерик Карлсън, специалист в проектирането на луксозни ритейл центрове и неговия екип от Carbondale Architects и Version Architects. Търговският център е с обща площ 800 м2 и се намира в район популярен, с луксозните си магазини, а откриването му дава възможност за контакт с марката в среда избрана и предпочитана от нейните клиенти.

Програмата “Future retail” на BMW Group има три цели – увеличаване на възможностите за контакт с настоящи и потенциални клиенти, разширяване услугите и предимствата, предлагани в търговските канали, и трето, повишаване на стандартите за цялостно изживяване при покупка на автомобили във всички търговски центрове на марките на компанията.Програмата Future Retail стартира първо във Франция, Великобритания, Китай и Холандия.

Facebook коментари