fbpx BRIGHT разширява двойно изграденият в България център за професионални Splunk услуги | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

BRIGHT разширява двойно изграденият в България център за професионални Splunk услуги

етикети

BRIGHT и Splunk Professional Services специализиран център за услуги в страната ни е нараснал за две години с 300%, превръщайки го в една от най-бързо развиващите се практики за професионално обслужване на Splunk потребители в региона.

BRIGHT обявява партньорството си с технологичния лидер Splunk през 2018-та година, което прави компанията официален негов партньор за България и Централна и Източна Европа.

През месец август тази година, BRIGHT става и първия официално сертифициран партньор на Splunk за професионални услуги за Европа, Близкия Изток и Африка, като в тази връзка компанията планира ново, двойно разширяване на изградения Splunk Competence Център в страната.

“Увеличаването на Splunk екипa с нови консултанти ще ни позволи да подсилим стратегическото си партньорство със Splunk Professional Services, да предложим по-широк набор от персонализирани услуги на нашите клиенти и да отговорим на непрекъснато нарастващото търсене на нови такива. Стремим се да привлечем в екипа мотивирани инженери с консултантски подход, солиден технологичен опит и познания в сферата на киберсигурността”, споделя Иван Тумбев, Оперативен Директор в BRIGHT.

BRIGHT е международна компания, която помага на бизнеса да подобри управлението на технологични и бизнес ресурси чрез предоставянето на завършени решения за дигитализация на процеси, куберсигурност и анализ на голям обем данни чрез machine learning.

„През последните няколко години реализирахме редици предизвикателни проекти със Splunk в България и Европа за компании като A1 Buglaria, Mondelez и Paysafe. Бързината, гъвкавостта и скалируемостта на платформата определено допринесоха за техния успех.

Интересното е, че освен основните приложения за SIEM и мониторинг на услугите, реализихме и решения, които покриват нуждите на различни бизнес звена като Fraud Мanagement, Compliance Аutomation, Asset Management. По този начин инвестицията в платформата се възвръща в кратки срокове и добавената стойност за компаниите расте.

Нашият подход е ориентиран към близко партньорство с компаниите за развитие на платформата и внедряване на иновативни решения за бизнеса.“ - споделя Ася Маринова, Директор Маркетинг и Продажби в BIRGHT