fbpx Cine Grand представи свое приложение за повече клиентско преживяване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Cine Grand представи свое приложение за повече клиентско преживяване

Cine Grand  представи нови видове методи за закупуване на билети и предварителна резервация на храна чрез директно от приложение и павилиони за самостоятелна продажба на билети на входа на кината.

Това е първата верига мултиплекси в България, която улеснява процеса на резервация, като предлага безпроблемно изживяване за клиента.

Клиентите вече могат да купуват билети за кино директно от приложението Cine Grand, което може да се намери в Google Play и AppStore.

Така почитателите на седмото изкуство могат да бъдат в течение с актуална информация за филмите, да видят програмата на кината, да се информират за предстоящи премиери, да се информират за времетраенето на прожекциите. Също така могат да закупят храна и билети предварително и да ползват много допълнителни предимства за лоялност. Сега потребителите могат да открият препоръки за филми, предложения за храна, предпочитания за места, предпочитано кино и много други изненади пригодени само за тях.

Всичко може да се заплаща директно в приложението.

Също така клиентите могат да закупят билети на входовете на двата мултиплекса, чрез електронно решение за продажба на билети на самообслужване. Този нов процес на плащане успява да финализира закупуването на билети и храна за по-малко от минута. Автоматизираната система опростява изживяването и се фокусира повече върху лесното разплащане за клиента.

„Нашият основен фокус е да обслужваме по-добре нашите клиенти и да намираме решения за гладко преживяване, тъй като основната цел е нашите клиенти да се чувстват добре, да идват и да се отпуснат в нашите кина. Това винаги е била нашата цел, да ги накараме да се почувстват специални. С приложението Cine Grand и павилиона за самостоятелна продажба на билети намаляваме времето, прекарано за закупуване на билети или храна, за да могат да се насладят на филма и пространството, което предлагаме в нашите кина. “, споменава Амитабх Вардхан, Управляващ Директор и Главен Изпълнителен Директор на Cine Grand.