fbpx CITROËN DS3 - Начало на нова линия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

CITROËN DS3 - Начало на нова линия

етикети

Моделът на Citroen DS3 поставя начало на линията DS, която допълва основната гама на марката и дава представа за креативността и технологичните постижения на компанията.
Изключително интересен автомобил, DS3 има много оригиналните хрумвания: покрив, който «се носи във въздуха», «перка на акула», която прави по-динамична средната част на купето, оригинален дизайн на LED светлините в предната част.
На борда, се съчетават елегантност и технология. Изтънченото оборудване включва бордния панел с 3 конусовидни брояча, командните елементи разположени близо до водача, ниското положение за управление и ергономичните седалки, които създават впечатлението за кабина на състезателен автомобил. Хромираните материали подсилват динамичността на интериора, придавайки му лукс и отличителност.

На практика, съществуват множество варианти на DS3, които всеки може да създаде по свое желание! Покривът, купето, черупките на огледалата за обратно виждане, колелата могат да бъдат персонализирани изцяло по ваш вкус, с цел да направите от DS3 лично вашия автомобил. На борда, лайстната на бордното табло, топката на скоростния лост, и множество други елементи от интериора могат да бъдат в различни цветове, с различни тапицерии или от различни материали. И за да отиде още по-далече DS3 предлага няколко теми на новаторска персонализация, които отразяват тенденциите и стиловете на живот. DS3 е напълно оригинален и съобразен с индивидуалните желания автомобил.

Още при лансирането DS3 ще предлага двигател с емисии на CO2 от 99 гр/км, с което моделът се вписва перфектно в лидерската позиция на CITROËN по отношение опазването на околната среда. Предлагат се 5 двигателя Euro V, с високи динамични характеристики:
- 2 дизелови двигателя HDi с филтър за твърди частици (FAP) от 110 к.с. и 90 к.с.
- 3 бензинови двгателя - THP 150 к.с., VTi 120 к.с. и VTi 95 к.с.