fbpx Dacia подари нов автомобил на БТС | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Dacia подари нов автомобил на БТС

Dacia подари нов автомобил на БТС

Стефка Ангелова от Пловдив стана собственик на лек автомобил Dacia Sandero, осигурен за трета поред година от Dacia в България. Името й беше изтеглено сред 202-ма носители на златна значка.
Туристическата дейност на Стефка Ангелова започва още през 1966г., когато е постъпила в една от най-дейните туристически секции в Пловдив. Върхове като Ботев, Вихрен, Персенк, Черни връх, Руен и Мусала е изкачвала по 5-6 пъти. Благодарение на търговско дружество Шипка, в който членува, победителката е успяла да сложи печати на всичките 100 туристически обекта. Дружество Шипка организира и национални женски походи из Родопите, които се провеждат вече 15 години. На тези походи Стефка Ангелова е била винаги водачка.

Сътрудничеството между Туристическия съюз и марката Dacia възникна е следствие на екологичната ангажираност на автомобилния производител и на готовността му да допринесе за туристическите нужди на българина. Удобството, достъпността и функционалността на автомобилите Dacia, ги правят както незаменими помощници в работата, така и абсолютно подходящи за обиколка на прекрасните кътчета на България.

Българският Туристически Съюз е доброволно, независимо неправителствено сдружение, което работи активно за насърчаването на социалния отдих, спортно-туристическата, културната, родолюбивата и екологична дейност в България.