fbpx Dacia предлага първата услуга за достъпни космически пътувания | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Dacia предлага първата услуга за достъпни космически пътувания

етикети

Dacia обявява стартирането на първата (и единствена) в света достъпна космическа програма. Наречена DUSTAR, иновативната услуга поставя началото на нова зора в достъпните космически пътувания с първото си пътуване, потвърдено за днес.

За да отпразнува забележителното начало DUSTAR се изстрелва на 1 април 2021 г.

Този гигантски скок за Dacia идва след революция на пазара на нови автомобили на Земята, предлагайки достъпни, награждавани и надеждни автомобили от 2005 г. В продължение на много години, гениалните инженери на Dacia консистентно разработват съвременни, семпли и изгодни автомобили.

Разчитайки на това ненадминато ноу-хау и практичния Dacia подход по отношение на разходите при разработка на продукти на нашата планета, марката разширява хоризонтите си с DUSTAR, за да покаже, че благодарение на интелигентни иновации може с наистина малко да се постигне много.

На Земята в тайната техническа база на DUSTAR, Алън Динг, ръководител на програмата DUSTAR, заяви: „Всички ние имаме за цел да предложим най-доброто съотношение цена-качество без компромис. Постигнахме това на Земята, така че изстрелването на автомобил в космоса е очевидната следваща стъпка! Пътуването в космоса е мечта за мнозина, но ние искаме да покажем, че с малко може да се постигне много и целта да се превърне в реалност. На седмото небе съм, че започваме да изпращаме нашата здрава и надеждна Dacia Duster към нови висоти от днес."

Тези на Земята обаче, които нямат интерес да пътуват в космоса, могат да съзерцават звездите от моделната гама на Dacia, независимо дали това е награждаваната нова Dacia Sandero или SUV любимецът Duster.