fbpx Delta Planet Mall във Варна организира временен ваксинационен пункт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Delta Planet Mall във Варна организира временен ваксинационен пункт

На 08.06.2021 в Delta Planet Mall във Варна отваря временен ваксинационен пункт, в който всички посетители имат възможност да се имунизират срещу COVID-19. За пръв път в страната, в търговски център – тип мол, се разкрива такъв обект. Имунизационната кампания се организира от Регионална здравна инспекция – Варна, като ваксинациите се извършват от лекари, професионалисти. Имунизацията ще се извършва с ваксина по избор и без предварителна регистрация.

Временният ваксинационен пункт ще е разположен на партерния етаж на търговски център Delta Planet Mall, до Costa Coffee. Работното време на кабинета ще е от 11:00 до 18:00 часа всеки ден, в периода 08 – 13.06.2021 г.

Имунизацията срещу COVID-19 е препоръчителна и безплатна и се поставя по желание.

Всички ваксини, част от имунизационната кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания. Те са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като останалите лекарства. Ваксинирането предоставя индивидуална защита, но с постигането на високо имунизационно покритие сред населението разпространението на COVID-19 ще бъде ограничено.