fbpx Interpartners Group със 7 престижни приза | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Interpartners Group със 7 престижни приза

Комуникационна група Interpartners заедно със своите партньори спечели 7 престижни отличия в конкурсите  BAPRA Bright Awards 2022 и „Най-зелените компании на България“, организиран от B2B Media.
Групата Интерпартнерс, която включва агенциите Интерпартнерс /креативна, рекламна и дигитална агенция/, ИнтерИмидж /ПР и корпоративни комуникации/ и Медиа Кемп /нестандартни рекламни формати и медиа стратегиране/ е компанията  с най-дълга пазарна история в сектора у нас и тази година празнува своя 30-годишен юбилей. И в двата конкурса агенцията спечели с проекти на ПР бранда си, ИнтерИмидж.

Отличията в BAPRA Bright Awards бяха присъдени за кампаниите „Вземи краката си в ръце активно“ и Dexcom Warriors, които ИнтерИмидж реализира съответно с екипа на френската фармацевтична компания Servier и американския производител на сензори за диабет Dexcom. И двата проекта са в сферата на здравеопазването, но са посветени на различни  теми и социалнозначими заболявания.  Кампанията „Вземи краката си в ръце активно“, реализирана за Servier, спечели първо място в категория „Специално събитие или лансиране“. 

Инициативата  има за цел повишаване на информираността относно хроничната венозна болест и необходимостта от навременна превенция. Проектът набира скорост както заради медийната популяризация, участието на инфлуенсъри, известни личности и мащабна дигитална кампания, така и заради емплематичното събитие „Боса разходка“, което се организира в София вече 2 години.

За инициативата Dexcom Warriors ИнтерИмидж спечели второ място в категорията „Инфлуенсър маркетинг кампания“. Групата разработва проекта, който е част от международна програма за контрол на диабета. В кампанията всъщност най-важните инфлуенсъри и лидери на мнение -Dexcom Warriors са реални пациенти с диабет тип 1, които популяризират приложението на сензорите за непрекъснат мониторинг на глюкозата и доказват, че благодарение на иновативните технологии могат да живеят пълноценно.

На церемония ИнтерИмидж получи и първа награда за „Зелена ПР кампания“ на конкурса „Най-зелените компании на България“, организиран от B2B Media. Признание за успешните партньорства на агенцията са и наградите, които получиха нейните клиенти: Девин ЕАД, с две първи места – за „Лидер в зелените инициативи“ и за „Зелен проект“; Schneider Electric с първо място за „Зелена инициатива“ и Lion’s Head с 1-во място в категория „Строителство, недвижими имоти, фасилити мениджмънт“

„Най-ценното в спечелените награди са хората, които стоят зад идеите и кампаниите, клиентите, които ни се доверяват и инвестират в кампании-каузи и това, че са награди от професионалисти за професионалисти, а тази оценка е висока и задължава! Екипът ни се стреми ежедневно да  доказва, че работим по възможно най-високите стандарти и се ангажираме с резултати, а не просто с награди. За нас е чест да работим за компании – пазарни лидери, които оставят отпечатък в обществото. В годината на нашия юбилей гледаме уверено и с ентусиазъм към следващите /поне/ 30“, заяви Катя Димитрова, основател и управляващ партньор на Interpartners Communications.