fbpx DIGITALL е новият бранд, който обединява ec4u и българската компанияBULPROS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

DIGITALL е новият бранд, който обединява ec4u и българската компанияBULPROS

Водеща снимка
Да

DIGITALL е новият бранд, който обединява ec4u и българската компанияBULPROS

етикети

След финализиране на сливането си и с подкрепата на паневропейската компания за частни капиталови инвестиции Silverfleet Capital, експертите по дигитална трансформация ec4u и BULPROS стартират следващата фаза от съвместното си развитие под новото име DIGITALL.

Благодарение на бизнес синергиите по отношение на клиентската база, услугите и географския обхват, както и на засилващата се дигитализация, DIGITALL решително поема напред към бъдещия си растеж. Компанията, която разполага с повече от 1400 служители в 25 офиса в 11 държави, предлага пълна гама от дигитални облачни решения, включително за киберсигурност, миграция и управлявани услуги за критичните бизнес процеси в сферата на маркетинга, продажбите, обслужването и електронната търговия през целия жизнен цикъл на клиента.

DIGITALL ще бъде ръководена от доказалия се управленски екип - Ивайло Славов като главен изпълнителен директор и Давид Лау като главен оперативен директор, които са оглавявали двете  предшестващи компании и ще продължат да притежават значителни дялове в новосъздадената организация.

Ивайло Славов, главен изпълнителен директор на DIGITALL, коментира: "Наистина се гордея с тази нова крачка в развитието ни и създаването на DIGITALL. Очаквам заедно с мениджърския екип да поведем компанията към по-нататъшен растеж. Новият бранд сигнализира ясния ни ангажимент да предложим следващото поколение клиентско преживяване по пътя на дигиталната трансформация.“

Давид Лау, главен оперативен директор на DIGITALL, добавя: "Това е вълнуващ момент и следващата логична стъпка за мен и за целия ни екип. Целта ни е значителен търговски и регионален растеж, тъй като обединяваме усилията си и отваряме нова глава под марката DIGITALL за нашата общност - служители, клиенти и партньори. С нашите иновативни бизнес и технологични предложения, силната ни клиентска база и ясното ни позициониране на обещаващия дигитален пазар съм напълно убеден, че разполагаме с ключовите съставки за бъдещ успех и ще се превърнем в един от най-значимите дигитални играчи на пазара."

"Бързият темп на технологичния напредък оказва влияние върху всички индустрии, създавайки отлични възможности за DIGITALL като лидер в областта на трансформацията да подкрепи клиентите ни в тяхното дигитално пътуване." отбеляза председателят на Консултативния съвет на DIGITALL Хамид Акаван. "Нашата стратегия за растеж на DIGITALL е проста - измерваме успеха си чрез успеха на нашите клиенти."

"Бизнесът с облачни платформи е изключително привлекателен и динамичен", добави Грегор Бийлер, член на Консултативния съвет. "Радвам се, че имам възможността да помогна на компанията да разгърне пълния си потенциал."

"Впечатлен съм от мениджърския екип и плановете му за бъдещето", казва Франк Бранденбург, член на Консултативния съвет. "Ребрандирането е още едно ясно доказателство за амбициите на компанията."