fbpx Софийски университет с обновени зали по информатика | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Софийски университет с обновени зали по информатика

Софийски университет с обновени зали по информатика

Днес бяха открити две реновирани зали във Факултета по математика и информатика на Софийският университет „Св. Климент Охридски“ в съответствие със съвременните нужди на студентите. Средствата, дарени от SAP Labs България бяха изразходвани за необходимите ремонтни дейности - както за обединяване на двете зали в една, така и за оборудване на новата зала с необходимите мебели.

По време откриването доц. д-р Евгения Великова, ръководител на Катедра „Алгебра“ и декан на ФМИ, изрази увереността си, че успешното сътрудничество между Факултета и SAP Labs България ще продължава и за в бъдеще. „Радвам се, че мога да приветствам нашите студенти в новата компютърна зала 320. Стремим се постоянно да подобряваме не само качеството на образованието, но и средата във ФМИ - за да поддържаме доказано високото ниво на обучение тук във всички направления.“, допълня тя.

Доц. д-р Атанас Семерджиев, зам.-декан по информационни системи и връзки с обществеността във ФМИ, благодари на всички свои колеги и на SAP Labs България, които са участвали в проекта за новата зала. Освен нея са ремонтирани още зали във Факултета, като предстои и откриването на реновираната библиотека.

Facebook коментари