fbpx Експерти ще дискутират зелените енергийни перспективи за България на международен форум в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Експерти ще дискутират зелените енергийни перспективи за България на международен форум в София

Водещи експерти от България и други страни в Европа ще дискутират бъдещето на зеления енергиен преход на международен форум на 2-3 октомври в София. Двудневната конференция, посветена на ВЕИ индустрията – „Be Renewable 2023“ е първото събитие в България, което ще обедини институционалните и технологичните постижения от сектора в Европа. Сред ключовите говорители са експерти от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР), АЕЦ Козлодуй, Европейската федерация на търговците на енергия (EFET), Българската стопанска камара (БСК), евродепутати, браншови организации и бизнесът.

„Be Renewable: Енергийна еволюция 2023“ ще се проведе в Inter Expo Center на 2-3 октомври, като входът за събитието е свободен, а участниците могат да се запознаят с интересната  програма и да се регистрират тук. Събитието се организира от сдружение „Соларна Академия България“ и M3 Communications Group, Inc.

Основна цел на форума е да стимулиране създаването на ценни партньорства в сектора между европейските страни, които са от съществено значение за оформянето на устойчивото бъдеще у нас и ще подкрепят европейската енергийна стратегия. Събитието ще посрещне стотици посетители, които ще се запознаят с последните иновации в областта на възобновяемата енергия и ще имат уникалната възможност за обмяна на идеи, опит, успешни практики, политики и технологични решения с международни експерти от индустрията.