fbpx Ескперти по човешките ресурси дискутираха актуални теми | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ескперти по човешките ресурси дискутираха актуални теми

Деветото издание на единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси събра над 50 компании и организации, опериращи в сферата на подбора на персонал, одит на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, HR outsourcing, животозастраховане и здравно осигуряване, временна заетост, консултации. Те имаха възможността да се срещнат със стотици настоящи и бъдещи клиенти и бизнес партньори. Изложението бе посетено от 800 HR мениджъри, управители на фирми и хора от бранша. Нарастващият брой посетители определено доказва полезността на събитието. По време на изложението, всички те имаха възможността да се запознаят с едни от най-актуалните теми и иновации на HR пазара.

По време на събитието се проведе и богата семинарна програма, включваща 28 презентации, в които бяха засегнати най-актуалните теми в сферата на човешките ресурси. Всяка година семинарната програма се радва на все по-голям интерес и това се доказва от постоянно нарастващия брой на провеждащите се семинари. Презентацията на JobTiger бе посветена на изграждането и поддържането на Employer Branding – тема, която става все по-популярна и привлича все повече интерес в последните месеци.
HR Industry 2020 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство със Столична община и Българска асоциация за управление на хора.