fbpx Повече заявки за участие на БАТА АГРО | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Повече заявки за участие на БАТА АГРО

Почти двойно повече за заявките участие за БАТА АГРО 2013 в сравнение с миналата година, когато са участвали 185 фирми, а през 2011 г., изложители са били - 137 фирми. Изложението ще се проведе от 13 до 17 май 2013 г. на летище в Стара Загора. Организаторите очакват ръст на изложбените площи с поне 20% през тази година, когато са надвишавали 20 000 кв.м. По мащаб БАТА АГРО превъзхожда всички специализирани селскостопански изложения, провеж-дани на територията на страната.
Това е единственото по рода си изложение в България, което предлага на своите посетители модерните решения за модерно земеделие - това е мотото и на тазгодишното издание. Все повече изложители и посетители са привлечени от уникалните условия, които предлага БАТА АГРО, като възможността за тест-драйв и представяне на техника на специално демонстраци-онно поле.

Организаторите обещават БАТА АГРО 2013 да бъде още по-мащабно от миналогодишното изложение с богата гама от селскостопанската техника, както и съпътстващи мероприятия, из-цяло посветени на проблемите в земеделието и модернизацията на сектора. За първа година, изложението ще бъде проведено само в делнични дни от понеделник до петък, тъй като това е удобна форма за професионалните фермери, които смятат да посетят изложението.