fbpx Вече имаме и първи Outlet за книги в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Вече имаме и първи Outlet за книги в България

Вече имаме и първи Outlet за книги в България

На 24 май, в първия ден от Пролетния базар на книгата в НДК, ще бъде официално открит първият Outlet за книги в България.
Книгоманите, ще могат да намерят хитовете от минали сезони на супердостъпни. Отстъпките са до 70 %. Идеята е на три издателства – Кръгозор, Унискорп и Емас.

„Световната икономическа криза намали продажбите на книги. Родният пазар и най-вече потребителят пострадаха от отънелия джоб. Решихме да уловим модерната вълна от очаквани и дошли и в България Outlet-и и да направим първия с книги. Посетителите на Базара ще могат да се сдобият с желаната книга - хит от минали години. Както знаем хубавата качествена книга е винаги на мода, макар и от минал сезон, а сега можете да я имате на изключително изгодна цена”, споделя управителят на Издателска къща Кръгозор Стефка Ангелова.

Базарът на книгата ще продължи от 24 до 30 май, като ще приема четящи българи от 10 до 19 часа. Програмата включва раздаване на автографи от автори, промоции и премиери на книги. Графинята на детската литература Юлия Спиридонова-Юлка ще зарадва с автографи и усмивки всички посетители на щанд 28 на дата 29 май от 11 до 13 ч.

Идеята е Outlet-ът за книги да продължи и в различни градове, в различни сезони, като ще изненадва без предупреждение всички фенове на четмото и писмото. Проектът включва появата на регали с книги на повече от разумни цени в добрите книжарници из страната.

 

Facebook коментари