fbpx Fujitsu добавя нов партньор в сервизната си мрежа | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Fujitsu добавя нов партньор в сервизната си мрежа

От април ProSupport клъстер е оторизиран сервиз за преносими и настолни компютри, сървъри, продукти за съхранение на данни и аксесоари на Fujitsu. Партньорите вече могат да поръчват от ProSupport резервни части, сервизни пакети за увеличаване на периода на сервизната гаранция Collect&Return, както и сервизни пакети за увеличаване на сервизното ниво на обслужване от 5х9, 4h response, 5x9, NBD recovery и 7x24, 8h recovery на FUJITSU PRIMERGY сървъри до 5 години.

„Желанието ни е да отговаряме все по-добре на клиентите в очакванията им за качествено сервизно обслужване на нашите продукти и затова предприехме тази стъпка като част от стартегията ни за по-нататъшното ни развитие на локалния пазар” каза Петър Пенчев, мениджър сервизни партньори в Търговското представителство на Fujitsu.

ProSupport клъстер е организация с дългогодишен опит в сервизната дейност и обслужване на машини от най-висок клас. Изборът на партньорството с ProSupport клъстер се базира на наличието на сериозна експертиза и развита инфраструктура: регионален център за доставка на сервизни части, складови бази по страната за вземане и връщане на резервни модули, както и близо 40 фирми-членки на клъстера, чийто брой ще се увеличава.